Recensie Voeg recensie toe

Gemiddelde beoordeling Autorijschool Jos Smit is 4.89 Ster uit 5 sterren - gebaseerd op 95 Recensie binnen Winsum, Groningen

Dennis

Aanrader

Leuke lessen gehad! Echt een aanrader
Dennis

Hans

Aanrader

Zeer goeie uitleg en een goeie goedkope rijschool! Aanrader dus!!!!
Hans

stefanie hogerman

Aanrader

hele fijne ervaring super instructeur die overal de tijd voor neemt en na 25 lessen in 1 keer geslaagd
stefanie hogerman

Amanda

Aanrader!

Vriendelijke en ervaren instructeur. Jos geeft duidelijke uitleg, bespreekt de verbeterpunten en let goed op je rijgedrag en het verkeer. Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren. In 1 keer geslaagd! 
Amanda

Gerda

Aanrader!

Jos is een rustige man, geeft duidelijk uitleg. Fijne gezellige lessen gehad. Bedankt. 1e keer gelijk geslaagd.
Gerda

Vincent Brink

Aanrader!

Erg fijne ervaring met Jos! Duidelijk en helder in zijn uitleg en is iemand met veel geduld. Voor iedereen aan te raden!
Vincent Brink

Petra

Aanrader!!

46 jaar, altijd bang geweest om te rijden... Bij Jos was ik, doordat hij zo rustig is en goed uitlegt, meteen na de eerste les van mijn angst af. En in 1 x geslaagd!!
Petra

Sanne Lageveen

Alleen maar aan te raden!

Hele goede ervaring met deze rijschool en in het bijzonder met Jos. Fijne instructeur, blijft altijd rustig en is helder in zijn uitleg. Stelt je op je gemak en relativeert goed, wat voor mij belangrijk was. Na een mislukte eerste poging bij het herexamen geslaagd na ongeveer 30 lessen, helemaal...
Sanne Lageveen

Edwin

Autorijsschool Super Smit !!!!

een 10 daagse cursus gedaan, en ik ben in 1 x geslaagd ! zeker een aanrader om hier je rijlessen te gaan nemen, je word goed begeleid in het behalen van je rijbewijs ! ik had het niet anders willen doen dan op deze manier
Edwin

Emmeth

Dik Tevreden

Lesauto altijd stipt op tijd voor je huis,Jos is een goeie instructeur,ik had de pakket van 25 lessen en ben in 1x geslaagd!
Emmeth

Sterre

Dikke prima

Goede rijschool,Goede uitleg over hoe en wat er fout en goed gaat.Ik ben voor het praktijk examen in 1 keer geslaagd. Dus dikke prima zeg ik zo.
Sterre

Calvin

Een zekere aanrader!

Ik heb altijd met plezier gereden bij Jos. Er werd precies gegezegd wat verbeterd moest worden en dat ervaarde ik als erg prettig! Door Jos ben ik natuurlijk in 1 keer geslaagd!
Calvin

Hans van Dijken

Erg tevreden!

Ik heb een 10 - daagse cursus gevolgd en ben in 1 keer geslaagd. Altijd stipt optijd, duidelijke uitleg en heel relaxed.
Hans van Dijken

Anica Agema

fijn en vertrouwd

Ik was bang om achter het stuur te stappen, met veel geduld en rust voelde ik me al snel op me gemak bij jos, Zeker een aanrader. Super rijschool met veel ervaring
Anica Agema

Susanne

Fijne rijlessen

Fijne rijlessen, met veel geduld! In 1 x geslaagd! Super rijschool. Aanrader
Susanne